Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
4PSA VoipNow
4PSA Server Controller
4PSA DNS Manager
Parallels Plesk Panel
Aplicatii pentru Plesk
Virtuozzo
SiteBuilder
4PSA VoipNow 4PSA VoipNow

Contacteaza-ne!

Descarca
Demonstratie online
Primul Control Panel VoIP pentru ISP-uri si furnizorii de servicii de gazduire web

4PSA VoipNow este o aplicatie software pentru servere proiectata în dorinta de a simplifica furnizarea serviciilor VoIP atât pentru clientii corporate, cât si pentru utilizatorii rezidentiali. Produsul ofera facilitati de administrare complete printr-o interfata web intuitiva, atât pentru compania care furnizeaza serviciul VoIP, cât si pentru clientii sai.

Autentificare de tip admin

Username: admin
Password: welcome

 

Servicii avansate de telefonie digitala
4PSA VoipNow ofera facilitati pentru furnizarea serviciilor de comunicatii la preturi accesibile, fara a diminua calitatea convorbirilor telefonice.

O mai buna comunicare cu clientii
Compania poate folosi cozi de apeluri pentru a gestiona mai eficient resursele si pentru a oferi clientilor accesul mai rapid la sursa de informatie.

Conexiuni între filiale fara costuri suplimentare
Clientul poate interconecta filialele companiei utilizând reteaua publica Internet, fara sa foloseasca o infrastructura dedicata. Upgrade-ul de la o capacitate de doua convorbiri simultane, la cinci, zece sau cincizeci de convorbiri simultane nu presupune decât o crestere a latimii de banda Internet.

O mai buna comunicare între angajati
Fiecare angajat are propria casuta de mesaje, poate lua parte la conferinte telefonice, poate folosi optiuni de genul "Nu deranjati", poate redirectiona apelurile primite, poate restrictiona apelurile de la anumite numere, etc.

Costuri de comunicatie dramatic reduse
Clientul are posibilitatea de a alege cel mai bun cost pentru destinatia dorita, independenta fata de furnizorul de telefonie este crescuta, nu este necesara instalarea unei noi infrastructuri.

Cea mai buna valoare de pe piata
4PSA VoipNow ofera mai multe facilitati si optiuni decat alte sisteme PBX, desi acestea au un pret mult mai ridicat. Comparativ cu centralele hardware traditionale se adapteaza perfect la dimensiunile companiei si poate fi upgradat foarte usor în momentul în care apar noi standarde si tehnologii.

Configuratie personalizata
Fiecare angajat al companiei poate avea acces la o zona de configurare online, unde stabileste caracteristicile postului sau telefonic. De asemenea, configuratia postului telefonic se poate efectua de la propriul terminal.

Blocarea primirii apelurilor
Companiile se pot proteja de apelurile nedorite. 4PSA VoipNow permite redirectionarea apelurilor în functie de numarul apelantului.

Cresterea calitatii serviciilor si limitarea abuzurilor
Convorbirile telefonice pot fi înregistrate si salvate pe server pentru o analiza ulterioara.

Control total
Proprietarul sistemului are acces total la istoricul convorbirilor realizate. Acest istoric poate fi exportat în format Excel, PDF si CSV.

Folosirea infrastructurii IT fara investitii suplimentare
Poate fi utilizata infrastructura IT deja existenta, nu sunt necesare investitii noi.

Nu este nevoie de personal specializat
Pentru a asigura buna functionare a sistemului nu este nevoie de personal specializat în domeniu, angajatii departamentului IT putând sa-l administreze, sa-l întretina si sa-l actualizeze.

Clientul beneficiaza regulat de noi optiuni
4PSA VoipNow se afla într-un proces continuu de dezvoltare. Actualizarea versiunii se poate face în câteva minute fara a implica schimbari de infrastructura sau de echipamente.

Interfata disponibila din browser, pentru o administrare facila
Administrarea sistemului se face prin retea, din browser, pentru toate nivelurile de permisiuni al utilizatorului care se logheaza.

O gama larga de platforme hardware suportate
4PSA VoipNow este proiectat sa functioneze pe servere cu arhitectura x86. Un server entry level poate face fata cu succes cerintelor unei firme de nivel mediu. Configuratia hardware poate fi upgradata în functie de necesitatile companiei.

O gama larga de terminale telefonice
Exista numerosi producatori de telefoane VoIP compatibile SIP. Acestea se conecteaza direct la portul Ethernet, iar în cazul în care nu sunt disponibile suficiente porturi, exista terminale care pot împarti portul cu alt echipament.

Clientii pot utiliza terminale software
Sunt disponibile numeroase telefoane software pentru sistemele Microsoft Windows, Linux, FreeBSD, Solaris, Mac, etc, unele gratuit, altele în regim comercial. Aceste telefoane nu necesita decat o placa de sunet si o pereche de casti cu microfon.

Sistemul se dezvolta odata cu compania
Sistemul poate fi upgradat pentru a raspunde nevoilor în crestere ale companiei, acest lucru fiind posibil prin cumpararea unei licente de upgrade.

Pentru informatii legate de modalitatea de licentiere si preturi, va rugam sa ne contactati folosind urmatorul formular.

Formular de contact
Numele dumneavoastra:
Denumirea companiei:
Email:
Telefon:
Va rugam sa confirmati textul din imagine:
Mesaj:


Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.