Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
4PSA VoipNow
4PSA Server Controller
4PSA DNS Manager
Parallels Plesk Panel
Aplicatii pentru Plesk
Virtuozzo
SiteBuilder
Virtuozzo

Contacteaza-ne!

Virtuozzo pentru Linux & Windows

Administrarea unui server dedicat este atractiva, dar costurile pot fi uneori greu de justificat. Un server virtual Virtuozzo poate oferi aceeasi functionalitate ca unul dedicat, numai ca pretul va fi mult mai mic. Virtuozzo reduce costurile operationale ale furnizorului cu ajutorul functiilor care permit ca actualizarea serverului, pornirea, oprirea si repornirea serverelor virtuale sa se faca fara interventia suportului tehnic. Datorita numarului ridicat de servere virtuale care pot rula pe un server fizic, investiile în hardware sunt reduse.

 
Cel mai performant software de virtualizare pentru servere
 

Virtuozzo permite furnizorilor sa administreze resursele la un nivel superior. Virtuozzo creeaza mai multe Servere Virtuale Private (VPS) independente pe un singur server fizic cu scopul de a aloca si administra cu maxima eficienta componentele hardware, licentele si eforturile de management. Fiecare VPS se comporta exact ca un server obisnuit în ceea ce priveste utilizatorii si aplicatiile, poate fi rebutat independent si are acces individual de nivel root, utilizatori si adrese IP individuale, memorie, fisiere de configurare, procese, aplicatii, librarii de sistem si fisiere de configurare proprii. Usor de întretinut si cu un design eficient, Virtuozzo este cea mai buna solutie de virtualizare atât pentru sisteme Linux/UNIX, cât si Microsoft Windows.

Spre deosebire de alte solutii de virtualizare, Virtuozzo nu aloca decât sub 3% din resursele serverului pentru taskurile de virtualizare si administrare, permitând instalarea unui numar foarte mare de servere virtuale pe un singur server fizic. Tehnologia avansata de virtualizare permite ca orice VPS sa poata fi mutat usor de pe un server fizic pe altul.

Partajare avansata

Multi clienti pornesc de la servicii de shared hosting, exprimând ulterior cerinte din ce în ce mai sofisticate pe masura ce aplicatiile lor se dezvolta.

Partitionare dinamica
Partitioneaza un server fizic în multiple Servere Virtuale Private (VPS) fara aparitia unor supra-încarcari. Un VPS are functionalitatea unui server dedicat cu procese, fisiere, aplicatii si utilizatori proprii.

Managementul resurselor
Transfera transparent VPS-urile si aplicatiile proprii între mai multe servere fizice cu o întrerupere insesizabila în functionare. VPS-urile sunt întotdeauna accesibile si pot fi vizualizate de catre proprietari prin intermediul unei interfete web în cadrul sistemului de administrare Virtuozzo Power Panels.

Management global
Faciliteaza actualizarile de software. Sutele de VPS-uri de pe un server pot fi administrate cu aceeasi eficienta dovedita în cazul unuia singur. Mai multe servere fizice pot fi administrate centralizat prin sistemul VZMC.


Virtuozzo poate oferi o îmbunatatire importanta a acestor servicii ajutând la fidelizarea clientilor prin dezvoltarea operativitatii, dar pastrând un grad sporit de profitabilitate. Virtuozzo poate controla calitatea serviciilor, ofera acces la nivel de root si integreaza un set de aplicatii personalizate. Uneltele de administrare adauga beneficii suplimentare precum abilitatea de a realiza backup şi de a restaura VPS-urile clientilor.

VPS creat dinamic

Este destul de dificil pentru furnizor sa administreze şi sa mentina o anumita rata de profitabilitate atunci când clientii prefera serviciile de hosting dedicat. Un VPS Virtuozzo ofera posibilitatea unui management flexibil, incluzând integrarea şi realizarea automata a actualizarilor de software, migrarea pe o alta platforma sau upgrade-ul serverului fara nicio întrerupere a furnizarii serviciului, eliminând întreruperile programate. Proprietarul VPS-ului îl poate administra singur, îl poate opri şi reporni fara apelarea serviciului de suport tehnic. De asemenea, nivelul unic de virtualizare ofera securitate sporita împotriva atacurilor de tip DoS.

Partajate, dar separate

Serviciile de hosting partajat sunt extrem de populare printre clientii entry-level, iar un singur server poate sustine mii de utilizatori. Furnizorii de hosting partajat risca ca un singur site sa afecteze siguranta celorlalte; un atac pe server poate influenta în mod negativ serviciile furnizate celorlalte. O solutie eficienta de prevenire consta în configurarea unui numar de 10-20 de VPS-uri pe respectivul server, fiecare sustinând între 100 şi 250 de conturi. Facilitatile de administrare oferite de Virtuozzo precum migrarea facila a conturilor şi upgrade-urile acestora, uneltele pentru backup şi restaurare sporesc eficienta şi reduc costurile de furnizare a serviciilor.

Solutii VPS pentru servere dedicate

Noii reselleri şi clienti doresc sa reduca costurile de intrare pe piata şi în acelaşi timp sa poata oferi servicii la un nivel calitativ ridicat. Împartirea unui server dedicat prin instalarea unui numar redus de VPS-uri conduce la definirea unor resurse importante pentru fiecare dintre acestea. Astfel, un VPS se va comporta precum un server dedicat şi va putea fi oferit clientilor într-o mod mult mai profitabil.

Pentru informatii legate de modalitatea de licentiere si preturi, va rugam sa ne contactati folosind urmatorul formular.

Formular de contact
Numele dumneavoastra:
Denumirea companiei:
Email:
Telefon:
Va rugam sa confirmati textul din imagine:
Mesaj:


Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.