Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Acces clienti
Cum cumpar?
Termeni si conditii
FAQ
Despre companie
Stiri
Referinte
Istoric
Parteneriate
Contact
Formulare si oferte
Mod de comanda

Fiecare comanda va demara actionând butonul din pagina produsului/serviciului dorit sau accesând pagina "Comanda online". Accesul la pasul urmator se va face cu ajutorul butonului "Continua", iar o eventuala revenire la un pas anterior se va realiza prin link-ul "Înapoi".

Domenii Internet
 

Acestea vor putea fi achizionate dupa verificarea disponibilitatii numelui de domeniu, în cazul în care acesta nu este deja rezervat. La pasul imediat urmator se va selecta perioada pe care se doreste rezervarea domeniului (exceptie fac domeniile cu extensia .ro). Ulterior se va putea selecta un pachet de gazduire sau se vor furniza informatiile necesare achizitiei. În cazul în care dispuneti de un cod de reducere furnizat de catre RACK în urma unor promotii sau a unor actiuni de fidelizare va trebui sa îl introduceti la acest pas.

Adaugarea comenzii la un cont curent se va face prin furnizarea adresei de e-mail si a parolei folosite la deschiderea contului. Vor trebui introduse informatiile cerute de catre autoritatea care administreaza tipul de domeniu comandat. În cazul în care nu ati optat si pentru achizitia unui pachet de gazduire, urmati indicatiile privind configurarea serverelor DNS.

Servicii web
  Pentru comandarea pachetelor de gazduire sau a VPS-urilor se vor selecta perioada ciclului de facturare si eventualele facilitati suplimentare dorite, care se vor cumula la cele incluse în descrierea serviciului selectat. Preturile pentru aceste facilitati suplimentare sunt afisate conform unui ciclu lunar de facturare, costul echivalent perioadei ciclului de facturare fiind calculat si afisat la pasul urmator. Aici veti putea afla totalul comenzii defalcat pe produse/servicii si taxe. Adaugarea comenzii la un cont curent se va face prin furnizarea adresei de e-mail si a parolei folosite la deschiderea contului.

Nota: Orice comanda plasata cu succes presupune acordul cumparatorului fata de termenii si conditiile de utilizare atât pentru produsul/serviciul comandat cât si pentru derularea si finalizarea achizitiei prin sistemul online RACK.


Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.