Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Acces clienti
Cum cumpar?
Termeni si conditii
FAQ
Despre companie
Stiri
Referinte
Istoric
Parteneriate
Contact
Formulare si oferte
Plata online folosind cardul bancar

Plata online folosind un card bancar se efectueaza la acelasi nivel de securitate ca în mediul fizic. Sunt acceptate la plata cardurile bancare de debit, debit cu overdraft sau carduri de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si VISA (inclusiv VISA Electron).

PC HARDWARE este un comerciant "Verified by Visa" si "MasterCard Secure Code". Tranzactiile online sunt securizate, informatia fiind criptata cu cheie pe 128 biti.

3-D Secure reprezinta un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri-cumparatori în mediu electronic, tranzactiile fiind operate prin intermediul Bancii Comerciale HVB Tiriac. Informatiile despre card solicitate în cazul unei plati electronice ajung numai în baza de date a bancii, respectând conditiile de maxima securitate. Nicio informatie legata de cardul dvs. nu este stocata pe serverele noastre. În România, efectuarea si tentativa de efectuare de operatiuni financiare în mod fraudulos prin utilizarea unui instrument de plata electronica fara consimtamântul titularului se pedepseste cu închisoare de la 1 la 12 ani.

În cazul efectuarii unei plati online pentru o comanda eronata, va rugam sa ne semnalati acest lucru prin e-mail sau fax în termen de 24 de ore de la transmiterea acesteia pentru returnarea sumei corespunzatoare, cu conditia ca acest fapt sa se întâmple înainte de activarea serviciului platit.

Rezervarea domeniilor Internet este un proces ireversibil din momentul activarii acestora de catre autoritatea care le administreaza. Sumele platite online nu se pot returna dupa transmiterea cererii privind rezervarea domeniului.



Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.